Staat zingen op jouw bucket list? Wil jij toch je zang-skills graag verder ontwikkelen of merk je dat het niet vanzelf gaat? Ik kan je daarbij helpen.

Tijdens de zangles gaan we aan de slag met wat op dát moment nodig is. Waar ervaar je geen vrije noten? Of zegt je hoofd, die noot haal ik toch niet. Is het ademsteun en beweging die ontbreekt of hebben we wat weerstand nodig? Vaak sta je in de eerste versnelling en heb je net iets meer durf nodig om de juiste noot te raken. Vaak is de wens om meer volume te willen maken, dan ben je bij Mo op het juiste adres. Regelmatig heeft jouw vertolking een snufje meer tekstbeleving nodig; waar gaat het toch eigenlijk écht over in plaats van een rijtje technisch goed gezongen woorden.

Zangles beleven op een totaal andere wijze dan voorheen, dat kan bij Mo’s. Geen standaard toonladdertjes en stemoefeningen maar direct aan het werk met de song die jij wilt zingen. Bij de lastiger stukken geef ik je de tips en tools die jij nodig hebt en eventueel oefeningen om thuis verder te oefenen. Zingen geeft een enorm fijn gevoel en als dat op een vrije manier gaat geeft het een enorme voldoening.

Boek een proefles en ervaar mijn unieke en enthousiaste wijze van coaching. Zangles op een eerlijke en makkelijke manier, zonder tijdrovende oefeningen. En worstel je nog met je zelfvertrouwen en podiumangst, dan ben je ook zeker in goede handen.

Zingen voor kids

Zangles / zangcoaching is te boeken op regelmatige basis via privé-, duo- of groepslessen. Maar ook zeker op tijdelijk korte projectbasis. Vanaf september 2018 zijn er ook kids groepen op het rooster. Vanaf 8 jaar kun je in groepsverband plezier beleven aan het zingen met elkaar op de donderdagmiddag.

Kijk hier voor de mogelijkheden. Of bel om de mogelijkheden door te nemen.