Zeer regelmatig organiseert Monique workshops met een bepaald thema. Het licht schijnt dan extra op een bepaalde techniek of genre. Denk daarbij aan Volume maken, Podium pakken, Tekstinterpretatie en nog veel meer. Natuurlijk kan dat ook op afspraak en/of op een locatie naar wens. De workshops zijn ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten of de jaarlijkse vriendinnen- of familiebijeenkomst.

Zang Bootcamp

Vier keer per jaar komt de zang bootcamp voorbij. Hierbij beleef je een intensieve dag zingen, techniek, coaching en alles wat daarbij komt kijken. Van ‘s ochtends tien tot ’s avonds acht ben je met een kleine groep samen en werk je in groepsverband aan het eindresultaat. Uiteraard met een fijne lunch, diner en een grote berg gezelligheid. Als extraatje nemen we dan je nummer op in een professionele studio en krijg je de opnames thuisgestuurd. Nieuw dit jaar is een live pianist die je in de middag begeleid én tijdens je opname! Nóg magischer dus. Deze activiteit vindt buiten het zanglokaal plaats.

Deelname:
155,- euro incl. lunch & diner
Min. 4 en max. 6 deelnemers

Planning 2019:
16 maart – vol
11 mei – vol
21 september
09 november  – nog plaatsen beschikbaar

Bindweefsel stretching

Door Daniëlle Lous @ Mo’s:
Zing je en heb je zin om de boel te verfrissen? Wil je grondig aan de slag met je stem? Door de workshop te gieten in de vorm samen werken in de groep EN masterclasses komt elke deelnemer aan bod met zijn/haar wensen. Je zingt dat wat je wilt zingen. We werken concreet aan jouw wensen.

Voor wie?
Prof zangers, sprekers die zingen, dansers die zingen, vocal coaches, logopedisten en zangstudenten
Doel: gemak en lol vergroten bij het zingen – authenticiteit van de zanger(es) uitnodigen en mogelijkheden vergroten. Via tekst, muziek en het lichaam
Tools: CVT, connected singing (bindweefsel), lied-interpretatie & andere tools

• Zaterdag 5 oktober 2019  van 14:00 – 17:00 uur
• Leeftijd 18+
• min. 6 deelnemers
• € 115 / studenten € 75 –  incl. hapje en een drankje

Popkoor

Even lekker uit je dak met gelijkgestemden. Gezelligheid, zingen en samen repeteren met als doel een bruisend optreden met live-band. We werken tijdens de repetities naar een repertoire van maximaal 10 liedjes. De liedjes worden 3-stemmig aangeleverd en natuurlijk met leadzang! Leadzingen mag, hoeft niet. Lekker genieten van de energie die zingen je geeft. Daarnaast ook het leren kennen van andere mensen en een gezellige avond hebben met elkaar.

• 19 avonden van ± 1 uur in het zanglokaal
• 1 live optreden in februari 2020
• Dinsdagen van 20:30 – 21:30 uur en even gezellig nazitten
• Periode sept. 2019 t/m febr. 2020
• Leeftijd 21+
• min. 10 , max. 20 deelnemers
• Zeker niet alleen maar voor vrouwen
• Start: 17 september a.s.

Deelname:
180,- euro voor 19 bijeenkomsten + live optreden

Wil je op de hoogte gehouden worden van de data van al dit leuks? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg Mo’s Zanglokaal op Facebook en er gaat geen zangactiviteit meer aan je neus voorbij.