READY SET SWING! – Teambuilding workshop

Monique Hendriks-Kee

Soms vallen dingen in een mensenleven geweldig samen.

Teamontwikkeling, groepsdynamica en muziek; alle drie thema’s recht uit mijn hart gegrepen. Recent kreeg ik de vraag van een collega om met hem samen de laatste sessie van een Leiderschapstraining uit te voeren. De vraag was heel specifiek of ik een team leidinggevenden uit een Veiligheidsregio uit hun comfortzone wilde halen, door ze te leren zingen. O ja, en ook nog jazz graag, want jazz staat voor improvisatie, en dat is wat dit team onder druk moet kunnen.

Lang verhaal kort: De dag was geweldig, en een concept werd geboren. Hoe leuk is het om een groep stoere mannen met de hakken in het zand nog geen dag later uit volle borst te horen zingen? Ondertussen zijn we een half jaar en een aantal sessies verder. Mijn maatje op dit traject is Franz Schwab; als geen ander weet hij samenwerken en teamontwikkeling in de groep aanschouwelijk te maken.

Bekijk ook onze nieuwe Flyer Workshop Teambuilding als jij op jouw werkplek soms op zoek bent naar een leerzame teaminterventie, iets wat verder gaat dan alleen een uitje met collega’s. Verder zitten we nog in de startfase, dus ik hoor graag je spontane reacties/ideeën/suggesties.

Verder praten? Laten we het doen!

Neem contact met me op!