Maatwerk staat bij Mo’s onder andere voor helpen je doel te behalen.

Erg populair is het deelnemen aan audities als The Voice of Holland of The Voice Kids. Maar denk ook aan de musical in groep 8 waar jij of je kind net iets meer zekerheid wil in wat je aan het zingen bent. Een paar power lessen om het nóg beter en sterker neer te zetten worden regelmatig geboekt.

Regelmatig worden er door leadzangers lesblokken geboekt binnen een maand om nieuwe nummers technisch uit te pluizen en zo sterker voor de dag te komen tijdens een optreden.

Workshops met thema op verzoek

Bij Mo’s staat maatwerk ook voor intensieve dagdelen die gaan over een bepaald onderdeel van de zangtechniek. Volume maken of Podiumtechniek zijn enkele onderwerpen die zeer geliefd zijn bij beginnende zangers en zangeressen. Ook is er binnen een koorrepetitie weinig tijd voorverdieping in de techniek. Enkele groepen koorzangeressen zijn al langs geweest voor een workshop of training! Iets voor jou? Neem dan contact met mij op.

Vernieuwend bij Mo’s zijn het bedrijfsuitje, het kinderfeest of de themadag ‘Zingen bij Mo’. Zoek je een leuke activiteit voor jouw kind, vriendinnen- of familiedag, dan kun je een zangworkshop hier onderdeel van laten zijn.

Je leest het goed, maatwerk is dus gebaseerd op jouw wensen. Ik sta open voor elk leuk idee en denk mee voor een passend programma. Niets is gek en vragen staat vrij.